Servicii de curăţenie Iaşi - EDBRITCLEAN

Servicii de curăţenie Iaşi

EDBRITCLEAN este o firma de curatenie din Iasi, ce ofera servicii profesionale de curatenie generala, curatenie birouri, spalare geamuri, curatenie industriala (hale, depozite), curatare mochete, curatenie dupa ocazii speciale (curatenie dupa petrecere, targuri, expozitii).

Suntem o echipa tanara, formata din oameni cu experienta, in care profesionalismul si determinarea ne pot asigura o buna colaborare cu cei care ne solicita serviciile. Ideea de a crea o firma de curatenie e venit in urma cu aproximativ 10 ani, iar aceasta afacere care a fost creata si este una de familie s-a dezvoltat foarte mult, dand dovada de seriozitate si profesionalism.

Noi menținem permanent standardele de calitate ale serviciilor, iar datorită acestor valori suntem un partener de încredere. Echipa noastra de specialisti in curatenie beneficiaza de solutii si echipamente profesionale de curatat. Personalul nostru beneficiaza de multiple ore de training pentru a presta servicii de calitate, rapid si eficient.

EDBRITCLEAN va ofera servicii profesionale de curatenie pentru persoane fizice si juridice in case, vile, apartamente, blocuri rezidentiale, spatii industriale, spatii office (birouri firma), depozite, cabinete medicale, spatii comerciale.

In functie de optiunea dumneavoastra, oferim servicii de curatenie la cerere sau pe baza de abonament zilnic, bi/saptamanal sau lunar.

Va oferim servicii profesionale de curatenie in Iasi la cel mai convenabile preturi.


Servicii de curatenie oferite:

Curatenie generala

Curatenie generala apartamente, case, vile, sedii de firma, birouri, unitati bancare, show-room-uri, la cele mai inalte standarde si la cele mai accesibile preturi.

Spalare geamuri

Servicii profesionale de spalare / curatare geamuri, in locuri accesibile, la interior si exterior, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale.
Cu noi, geamurile dumneavoastra vor fi intotdeauna curate!

Curatenie dupa constructor

Servicii de curatenie dupa constructor, la terminarea constructiei sau dupa reamenajari, renovari birouri, spatii comerciale, locuinte. Realizam servicii de curatenie dupa constructor indiferent de gradul de murdarie.

Curatenie birouri

Servicii de curatenie birouri in Iasi, curatenie generala sau de intretinere spatii de birouri. Serviciile de curatenie birouri sunt realizate folosind echipament profesional, personal experimentat.

Curatare mochete

Servicii de spalare si curatare mochete in Iasi, de toate tipurile si dimensiunile, cu monodisc si prin tehnica de injectie-extractie, folosind echipamente moderne, personal calificat.

Curatenie dupa ocazii speciale

Servicii profesionale de curatenie dupa petrecere (la birou sau acasa), targuri, expozitii sau alte evenimente. Efectuam servicii de curatenie dupa ocazii speciale folosind echipamente profesionale, detergenti de calitate si echipe experimentate.

Curatenie industriala

Servicii profesionale de curatenie industriala, pentru hale industriale, spatii de productie si depozite, sali de sport, spatii comerciale. Curatenia industriala asigura o mai buna calitate a muncii, cresterea productivitatii, cresterea duratei de viata a compomentelor ce fac parte din procesul de productie.

Copyright ©2018 Edbritclean

Web design : Light Pixel